Intersepct kameracsapdák

Vadkamerák a természetfilmesek és a természetmegőrzés szolgálatában, illetve hatósági feladatokhoz


Interspect professzionális valósszínes és multispektrális kameracsapdák, természetfilmekben, filmes produkciókban történő alkalmazásra, jelkibocsátás nélkül, az állatok zavarásának és a vizsgált környezet befolyásolásának mérséklésére.

Zavarásmentes bepillantás

  - Garantáltan zaj, fénykibocsátás és szagmentes kameracsapda természetfilmesek, biológusok, ökológusok számára, természetvédelmi, hatósági és kutatási célokra.

  - 0 dB, saját elektromágneses kisugárzás nincs, légszennyező anyag és szaghatás mentes, a vizsgált közeg háborítatlansága érdekében.

  - A videó képdinamikája kiemelkedő

  - Felbontás opciók: 3 K 60/50p, 4 K 30/25p, illetve 5,2 K 30/25p

  - 1,5" Előlapi érintő kijelző a jobb pozícionálásért, illetve a felvételek visszanézéséhez

  - Széles látószögű, holttér mentes PIR

  - Maximum 520 GB Mikro SD külső hozzáféréssel

  - Külső akkumulátorok széles választéka alkalmazható

  - IP66 védettség

  Változatok

  A kameracsapdákat három kivitelben hozzuk forgalomba.

  • Egykamerás
  • Kétkamerás: Az egymással 130° szöget bezáró kameratengellyel szerelt kameracsapda a csapa mindkét irányában rögzíti az eseményeket. A kamera fészkek esetén függőleges helyzetben is elhelyezhető, így a fészekalj mellett a berepülő térrészt is rögzíti. A két kamera fénymérése független.)
  • Parallaxis: Nagy látószögű és teleobjektív gondoskodik arról, hogy a részletek dokumentálásához, a tágasabb teret befogó kamera képe társuljon, így a dokumentáció épp olyan teljes, mint az egykamerás változat esetében, de központi részről nagyobb távolságból is részletes képet ad. A Parallaxis kamera rendelhető multispektrális kivitelben is. Ebben az esetben azonos fókusztávolságú objektívvel szerelt RGB és közeli infravörös, vagy ultraibolya tartományú szenzorral és ennek megfelelő szűrőzéssel szállítjuk.


  A 4K 30/25p kameracsapdáink kiváló denzitású, magas bitmélységű felvételeket készítenek, ezért alkalmasak természetfilmesek, videó késztők számára is. Az alapvetően biológusoknak, kutatóknak és a természetvédelem számára tervezett kamera felvételei kétszeres nagyításon is vetekszenek a klasszikus vadkamerák felvételeivel.
  A 4 K és 5.2K videó felvételek felbontása lehetővé teszi, hogy a kutatómunkához nélkülözhetetlen megfigyeléseket 20 – 50 m tárgytávolság esetén is elvégezhessük. A képdinamika garancia arra, hogy a hagyományos, elsősorban vadgazdálkodók részére gyártott vadkamerák felvételeihez képest árnyalatgazdag felvételek még ilyen nagy távolságban is információdús jeleneteket tartalmaznak.

  A Youtube videók megtekintéskori képminősége az internet sávszélességétől, illetve a felhasználók számától is függ, ezért javasoljuk a jobb alsó sarokban található fogaskerék ikonnál teljes felbontásra, teljes minőségre állítani a videó lejátszást.