Get Adobe Flash player
Címlap Termékeink Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

 

Azzal, hogy belép az interspect.hu vagy interspect.net internetes honlap valamelyik oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem. Az Interspect által előállított raszteres és vektoros állományok, szöveges és képi adatok, illetve szoftverek letöltésével, telepítésével, megvásárlásával, használatával, a szolgáltatások igénybevételével (együttesen a "termékek" vagy "Szolgáltatások"), elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti az Interspect Kft. Általános Szerződési Feltételeit (a továbbiakban: "Általános feltételek").

 

Általános feltételek

 

A felhasználás feltételeként a termékek elérésével elfogadja a hatályos jogszabályi előírásokat és az Interspect Kft. adatvédelmi irányelveit.

Az Interspect Kft. termékeihez történő hozzáférés sohasem kizárólagos jogosultság, a termékek jogai nem átruházhatóak, a termékek licencét minden felhasználáskor, publikáláskor fel kell tüntetni. A termékek birtoklása a készítőket és a megrendelőket illeti meg. A termékek oktatási, kutatási és publikációs célokra történő felhasználásakor a termék tulajdonosait, készítőit, valamint a termék eredeti megnevezését kötelező feltüntetni.

Korlátozások:

A díjmentesen elérhető adatok, állományok publikációs, oktatási és tudományos célú felhasználása engedélyezett, de ezeket a termékeket (hacsak nem kapott előzetes írásbeli engedélyt) harmadik fél nem értékesítheti. A díjmentesen elérhető állományok módosítás utáni publikálása kizárólag  az eredeti termék készítőinek engedélyével valósítható meg. A származékos műveket, a teljes tartalmat vagy annak bármely részét az eredeti mű szerzőinek hozzájárulása nélkül forgalmazni, árusítani nem lehet.

A termékek, vagy az azokból származtatott termékek publikálása esetén az Interspect Kft. logóját, a készítők megnevezését, és a terméken feltüntetett egyéb információkat kötelező jól látható módon megjeleníteni. Az eredeti terméken szereplő logókat és jelzéseket nem szabad törölni, homályossá tenni, elfedni, vagy bármilyen módon elváltoztatni, továbbá tilos a figyelmeztetéseket vagy linkeket törölni.