Get Adobe Flash player
Címlap Légifotók (ferde tengelyű légifelvételek)

 Látványképek, nem függőleges kameratengelyű légifotók

 
Nagyfelbontású légifelvételeink a szállodákat, strandfürdőket, élményparkokat, lovardákat, turisztikai látványosságokat, ipari parkokat, kikötőket, tereket és településeket, valamint székházakat, fesztiváltereket és konferenciatermeket a környezetükben mutatják be, hirdetik az interneten, nyomtatott anyagokban és óriásplakátokon. Látványképeink felhívják a figyelmet az épületek fekvésére, méretére, jellegzetességeire, elkalauzolják a látogatót. Monumentális hatást keltenek a szemlélőben. Stílusosan mutatják be a beruházás nagyságát és modern, átgondolt, igényes projekttervezés benyomását, luxusérzetet keltenek.
 
Látványos felvételeink elsősorban honlapok fejlécében, az épületeket, a területet bemutató galériákban, prospektusokban, katalógusokban, óriásplakátokon és irodai látványelemként kerülnek felhasználásra.

 

oblique
Minden fényképezés tervszerűen zajlik, így nem jelent nehézséget számunkra, ha egy objektum speciális szögből (magasságból, irányból, távolságról), a megfelelő környezetével, adott időszakban történő fényképezése a cél. Az adott szögből készülő felvételek az objektum környezetét bemutató (függőleges kameratengelyű) légifotó-térképpel együtt is megrendelhetőek.
 
 
További információk: