Get Adobe Flash player
Címlap Cégünk és eszközparkunk Szenzorok

INTERSPECT Szenzorok

 

Szenzoraink hivatalos honlapja itt érhető el: INTERSPECT SENSORS

 

Mérőberendezéseink magyar nyelvű ismertetése

 

Vegetáció elemző és talajminőség ellenőrző szenzorok

pilóta nélküli repülő eszközökre, egyéb járművekre, mezőgazdasági munkagépekre

 

 

 

 

Digitális multispektrális repülőgépfedélzeti mérőkamerák

 

Elsősorban repülőgépfedélzeti, valamint UAV eszközökre szerelhető fotogrammetriai mérőkamerákat állítunk elő, amelyek multispektrális változatban is készülnek.  A legújabb típusok ismertetése szenzoraink hivatalos honlapján érhető el.

 

Műszer evolúció

  

Az INTERSPECT szenzorcsalád
 
 Az Interspect IS 4 a cégcsoport által fejlesztett mérőkamera sorozat negyedik tagja. A multispektrális légi távérzékelési berendezés elkészítését hat év kutatómunka előzte meg. Az első rendszer 2008-ban készült el az Interspect laboratóriumában, és azóta számos térképészeti, tudományos és közigazgatási feladat során bizonyított. A folyamatosan bővülő spektrális átfogás és a radikálisan növekvő felbontás nem járt a csatornák dinamikai mutatóinak csökkenésével. Ennek köszönhető, hogy cégünk időről időre a legkiemelkedőbb képminőséget produkáló légi mérőkamerákat mutatja be. Folyamatosan lépést tartunk a kor elvárásaival a különleges igényekre koncentrálva, mindamellett a szokásosnak tekinthető térképészeti és távérzékelési feladatok költséghatékony elvégzését is szem előtt tartjuk.
 
 
A legkülönbözőbb elvárásoknak megfelelően
 
 A hagyományos térképészeti célú, nagy területeket átfogó légi felmérések során a csatolt rendszer akár 60-400 megapixeles felvételezésre is képes a repülési idő, a repülési sorok számának és a képszám csökkentése érdekében.  Mindez jelentősen gyorsítja a feldolgozást.
 A speciális objektumok, jelenségek detektálásának megfelelően sok esetben egyedi, az alaprendszertől eltérő spektrális kalibrációt alkalmazunk.
 A rendszer részét képező járulékos berendezések és az eljárás egyedülállóan nagy terepi felbontást tesznek lehetővé. Az 1,8 cm terepi felbontást a világon először értük el, kísérleti kameránkkal, idő közben az IS 3 és IS 4 rendszerekkel a fél centiméteres tartományt is megvalósítottuk.
 
_MG_6693_1.JPG
(specifikációk)
 
 
 
_MG_6723_1.JPG